Logo BJB v ČR

AKTUALIZACE: K 9. červenci 2024 jsme od sborů i jednotlivců obdrželi částku  370.699 Kč. Děkujeme všem štědrým dárcům za podporu a peníze v plné výši přepošleme na Sv.Helenu. Původní zálohu 250.000 Kč, kterou jsme již odeslali baptistickému sboru na Sv. Heleně, uhradíme ze zůstatku krizového fondu BJB a veškeré nově vybrané finance v této sbírce tak budou ve spolupráci s vedením obce rozděleny potřebným. Sbírka bude ukončena k 31. 8. 2024.

____________________________________________________

Bratrská jednota baptistů vyhlašuje sbírku na pomoc této vesnici a zároveň tam posíláme finanční pomoc ve výši 250.000 Kč na zmírnění okamžitých škod.

Obrovské kroupy během několika minut poničily v oblasti střechy, auta, techniku i úrodu. Díky Bohu nikdy nepřišel o život, ale materiální škody jsou značné.

V nejbližších dnes se také uvažuje o vyslání týmu dobrovolníků za účelem fyzické pomoci na místě.

Prosíme ty z vás, kdo mohou a chtějí pomoci, o zaslání financí na náš krizový účet. Ideálně do konce června, abychom věděli,v jaké výši můžeme dále pomáhat.

Svůj dar můžete zaslat na účet BJB číslo  63112309 / 0800, VS krizového fondu je 911857. Do poznámky napište, prosím, slovo "RUMUNSKO".

Na webové stránce www.bjb.cz/podporte-nas vyplňte vaše údaje a automaticky vám pošleme příští rok daňové potvrzení o vašem daru.

Zpět na hlavní stránku